От 1-ви август преустановяваме дейността на нашия онлайн магазин. Използвайте бонус точките си преди 31.07.2022г

 

You have reached the website

Guzzini Coffee Mug Set for NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Комплект от 2 бели порцеланови капучино чаши Guzzini, специално създадени за NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

НОВО!
44,99 лв.
44,99
Dishwasher Safe
  • Детайли
  • Рецензии и оценки

Наслади се на твоите кафе моменти благодарение на нашите нежни и здрави капучино чаши Guzzini с дизайн от Robin Levien. Този комплект от 2 чаши от бял порцелан е стилен начин да сервираш твоята любима напитка NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Елегантният ясно очертан силует на чашата се подсилва от отличителната форма на лесната за захващане дръжка. Всяка чаша е със съвместимост 310 ml, което я прави идеална за нашите кафе творения, било то дълги кафета или млечни кафе напитки.

Guzzini креативност: Вдъхновен от италианския лайфстайл и с над 100-годишен опит, Guzzini работи с международно известни дизайнери и качествени материали, за да създаде великолепни продукти за ежедневна употреба за твоя дом.

 

Отличителен дизайн на дръжката: Акрилната двуцветна дръжка е създадена специално, за да направи чашата лесна за хващане, като същевременно пази ръката ти от топлината на самата чаша.

 

Употреба в съдомиялна машина: Чашите за кафе Guzzini са лесни за почистване и могат да се поставят в съдомиялна машина.

 

Изработени от здрав бял порцелан: Всяка чаша и чиния е изработена от здрав бял порцелан, за да бъдеш уверен, че чашата ти може да издържи години.

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте