Loading...
Loading...
 
Espresso Intenso Decaf
КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ БЕЗКОФЕИНОВОТО КАФЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИНТЕНЗИВНО?
Наслади се на тъмната, копринена пяна, разкриваща контрастните нотки на винен червен плод, женско биле и горчив бадем. Използваме вода за декофеинизиране на зърната, за да запазим техния богат вкус, аромат и наситеност.

ДРУГАТА СТРАНА НА ИНТЕНЗИВНОСТТА

Вярно е - интензивното и безкофеиновото кафе могат да живеят в хармония. Когато искаш плътен, смел вкус на кафето без кофеин, особено след вечеря, нашето Espresso Intenso Decaffeinato е точно за теб.
hotpoint-1
hotpoint-2

НАЙ-ХУБАВИТЕ ЗЪРНА В СВЕТА

Тайната на интензивната безкофеинова смес започва с висококачествени зърна, чиито уникални характеристики се подсилват от нашия процес на декофеинизиране с естествена вода. Опитай тези характеристики с арабика от Бразилия и робуста от Виетнам. Благодарение на нашата програма "Отговорно отглеждано" помагаме на фермерите и техните общности да отглеждат отговорно тези качествени кафее зърна, като им осигуряваме справедлив доход и същевременно зачитаме планетата.

Бразилия

Много ниска киселинност, сладки зърна

От крайбрежните зони до западните земи тези зърна кафе робуста и арабика ще те изненадат с богатите си плодови нотки.

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Back