Loading...
Loading...
 
Buondi Intenso
ЕЛЕГАНТЕН И ИНТЕНЗИВЕН ВКУС
Наслада, идваща от нежен каймак отгоре и плътно тяло отдолу, които носят перфектния вкус на това елегантно еспресо. Приготви се за вкусно и интензивно късо кафе с какаови и плодови нотки. А крайния резултат? Вдъхновяващ вкус, който ще иска да повториш отново и отново.
Espresso intenso

СМЕЛОСТ ПО ПРИРОДА

Когато търсиш интензивност, нищо не може да ти даде този изблик на вкусове, както BUONDI® Intenso. Сутрин, следобед или дори вечер, това късо кафе винаги ти дава вдъхновение, за това което следва.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

ТРИ РЕГИОНА, МОЩЕН БЛЕНД

Смес от висококачествени кафе зърна от Виетнам, Бразилия и Колумбия позволява да се достигне до перфектния баланс между интензивност и неустоим вкус. Благодарение на нашата програма за отговорно отглежданe ние помагаме на фермерите и техните общности да отглеждат и да защитават тези удивителни зърна кафе, като същевременно не замърсяват планетата.

DESCOPERĂ INIȚIATIVELE NOASTRE
imagine-hartaimagine-harta

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Отгледано в свещената земя на местните общества Тайрона, това органично кафе предлага прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

Бразилия

Много ниска киселинност, сладки зърна

От крайбрежните зони до западните земи тези зърна кафе робуста и арабика ще те изненадат с богатите си плодови нотки.

imagine-vietnam

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Back