Loading...
Loading...
ESPRESSO INTENSO
ИНТЕНЗИВНО, ТОЧНО КАКВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ
Успяхме да овладеем интензивността на това късо кафе, позволявайки на фините летни нотки на червени горски плодове да проблеснат през пикантните аромати на сладък корен и ядки. Наслади се на това пълноценно Espresso Intenso.
Espresso Intenso

ОВЛАДЯНА СИЛА

Изпитай какво е усещането за перфектния баланс между интензивност и силни аромати. Наслади се на тoва страхотно кафе сутрин, за да започне деня ти подобаващо.
hotpoint-1
hotpoint-2

ДВА ЖИВИ ИЗТОЧНИКА

Интензивната душа на това еспресо се дължи на плодова арабика от Колумбия най-вече и наситена виетнамска робуста. Приятна среща на държави с кафе от противоположните страни на нашата планета. Благодарение на нашата програма "Отговорно отглеждано" ние помагаме на фермерите и техните общности да се отглеждат и да защитават тези удивителни зърна кафе, като същевременно не замърсяват планетата.

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Отгледано в свещената земя на местните общества тайрона, това органично кафе осигурява прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

Back