Loading...
Loading...
 
ESSENZA DI MOKA

ЗАПОЧНИ ДЕНЯ СИ ПОДОБАВАЩО

Под гъстия златист каймак, ще откриеш кафе с плътно тяло, което разкрива богатството от вкусове, благодарение на хармоничната смес от кафе зърна от три различни региона на света. Иска ти се вече да е сутрин, нали?

Essenza di Moka

ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ
ОСМЕЛЯВАТ РАНО СУТРИНТА

Да се събудиш с вълнение от деня, който те очаква, е допълнено с неустоима чаша кафе ESSENZA DI MOKA. Ще оцениш интензивния му и в същото време елегантен вкус, който ще те придружи при старта на новия ден.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

ПРЕМИУМ КАФЕ ВСЯКА СУТРИН

Пътешествието с ESSENZA DI MOKA започва по изгрев слънце с премиум бленд кафе зърна от Арабика и Робуста, които са от Колумбия, Виетнам и Бразилия. Благодарение на нашата програма за отговорно отглеждане, ние помагаме на фермерите, които произвеждат кафе и техните общности да отглеждат и да защитават тези удивителни кафе зърна, като същевременно не замърсяват планетата.

DESCOPERĂ INIȚIATIVELE NOASTRE
imagine-harta imagine-harta

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Отгледано в свещената земя на местните общества Тайрона, това органично кафе предлага прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

Бразилия

Много ниска киселинност, сладки зърна

От крайбрежните зони до западните земи тези зърна кафе робуста и арабика ще те изненадат с богатите си плодови нотки.

imagine-vietnam

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Back