Loading...
Loading...
Latte Macchiato
ПРОСТО СЕ ГМУРНИ
Потопи се в плътната пяна, за да откриеш пълноценното еспресо и кремообразното пълномаслено мляко. Плътното ароматно изобилие ще те потопи в тази класика с нотки на деликатна сладост и изтънчено мляко.
Latte Macchiato

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ

За тези, които винаги обичат да имат повече, това е идеалният избор. Отдай се на всеки слой. Добави нотка на вълнение към сутрешната си рутина или следобедната си почивка с нещо грандиозно и вкусно.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

ПРЕМИУМ ЗЪРНА, ЗАЕДНО

В основата си нашето Latte Macchiato е комбинация от чиста първокласна Арабика от Бразилия и Колумбия и интензивна Робуста от Виетнам. Благодарение на нашата програма "Отговорно отглеждано", ние помагаме на фермерите и техните общности да отглеждат отговорно тези удивителни кафе зърна, като им осигуряваме справедлив доход без да замърсяват планетата.

ОТКРИЙ НАШИТЕ ИНИЦИАТИВИ

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Култивирано в свещената земя на местните общества на Тайрона, това кафе осигурява прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

Бразилия

Много ниска киселинност, лека сладост

От крайбрежните зони до западните земи производството на зърната кафа Робуста и Арабика ще те изненада с богатите си плодови нотки.

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Back