Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
ИСКАШ ДА РАЗНООБРАЗИШ НЕЩАТА?
Ако обичаш силните усещания, попаднал си на правилното място. Това интензивно изпечено кафе ти предлага експлозия от вкусове. Влез в мощния поток на това дълбоко интензивно кафе и се събуди от пикантните нотки и устойчивия пиперлив послевкус.
Ristretto Ardenza

ЗА ОГНЕНИТЕ

Привличат те предизвикателствата в живота и затова нашият Ristretto Ardenza е твоят идеален помощник. Сутрин или след обяд поеми на разходка с тази изненадващ бленд.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

СИЛАТА НА ТРОЙНИЯ ПРОИЗХОД

За да увеличим силата на нашето Ristretto Ardenza, допълнихме две арабики от световна класа от Етиопия и Колумбия, най-вече с богата виетнамска робуста, за да получим това преживяване с силното кафе. Благодарение на нашата програма "Отговорно отглеждано", ние помагаме на фермерите и техните общности да отглеждат и да защитават тези удивителни кафе зърна, като им осигуряваме справедлив доход и същевременно не замърсяват планетата.

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Отгледано в свещената земя на местните общества Тайрона, това органично кафе предлага прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

ЕТИОПИЯ

Деликатен сладък вкус с нотки на ядки

От крайбрежните райони до западните земи, тези зърна Робуста и Арабика ще ви изненадат с богати и плодови нотки.

Back