Loading...
Loading...
Ristretto Napoli

НЕАПОЛИТАНСКИ ИНТЕНЗИТЕТ

Открий тъмния му тъмен гъст каймак и типично плътна консистенция, разкриваща топлите силни нотки на изпичане. Наслади се на дълготрайния му послевкус и изпитай есенцията на кафето от Южна Италия.

Espresso Napoli

ОТКРОЯВАЩА ИНДИВИДУАЛНОСТ

В Неапол има енергия, която е единствена по рода си и те зове да се връщаш пак и пак. Същото се отнася и за кафето там. Ще харесаш нашето силно Espresso Napoli сутрин или когато се нуждаеш от следобеден релакс в италиански стил.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

ТРИО ОТ ИЗТЪНЧЕНО КАФЕ

Преди да придобие южноиталиански характер, нашето еспресо Наполи започва с чиста първокласна смес от зърна Арабика и Робуста от Уганда, Бразилия и Колумбия. Благодарение на нашата програма "Отговорно отглеждано" помагаме на фермерите и техните общности да отглеждат отговорно тези качествени кафе зърна, като им осигуряваме справедлив доход и същевременно зачитаме планетата.

ОТКРИЙ НАШИТЕ ИНИЦИАТИВИ
Καλλιέργειες καφέ Ονδούρα

УГАНДА

Плодово | Тръпчиво

Консумирано на сватби, угандийското кафе се счита за истинско съкровище, въплътяващо древна история. Наслади се на богатите му и флорални аромати.

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Култивирано в свещената земя на местните общества на Тайрона, това органично кафе осигурява прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

Бразилия

Много ниска киселинност, сладки зърна

От крайбрежните зони до западните земи производството на зърна кафе Робуста и Арабика ще те изненада с богатите си плодови нотки.

Back