Loading...
Loading...
 
Back

ОТКРИЙ

MINI ME®

MINI ME BY KRUPS® - RED

Mini Me не е просто сладка и компактна, тя ти дава възможност да приготвяш разнообразни качествени напитки с лекота, в комфорта на твоя дом.

БЪДИ ЗАБАВЕН ОТВЪН,
НО СЕРИОЗЕН ОТВЪТРЕ

Стилно и професионално, всичко в едно. Нека иновативните характеристика на Mini Me ти помогнат да откриеш широк асортимент от качествени coffee-shop напитки.

Наистина страхотни характеристики

Открийте всички страхотни характеристики, всички в Mini Me

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-5
hotpoint-3
hotpoint-4

БЕЗ БЪРКОТИЯ, БЕЗ СУЕТЕНЕ

Животът изисква много усилия, твоето кафе обаче не. С Mini Me кафето остава в капсулата, оставяйки вашия кът за приготвяне на кафе чист.

ПОД ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Уникалната ни система с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и да покриеш кафето си с дебел кадифен каймак.

ГОРЕЩО ИЛИ СТУДЕНО? И ДВЕТЕ

С твоята Mini Me можеш да приготвяш всички кафета, шоколади и чайове, които обичаш, включително ледено капучино, ледени чайове и нашето ново студено филтър кафе. Наслади се на приключението.

Играй & избери

Просто плъзни избраната от теб капсула и с лесно движение на лоста на машината можеш да регулираш количеството вода и да приготвиш перфектната напитка по твой избор, точно по твой вкус и за по-малко от минута.

5 МИН. ЕКОЛОГИЧЕН Режим

Твоята Mini Me има функция за екологичен режим, която автоматично изключва машината след пет минути неактивност, за да пести енергия.

Гореща& Студена Многофункционална

Твоята кафемашина с капсули Mini Me е толкова многофункционална, че можеш да приготвяш и вкусни студени напитки с лекота.

Автоматична

Компактната и автоматична машина с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto Mini Me, със своя модерен дизайн ще отговори на твоя собствен уникален стил.

ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Удобният екологичен режим автоматично изключва твоята машина Mini Me след 5 минути неактивност, което ѝ дава A клас за енергийна ефективност.

Система с високо налягане

Приготви професионално качествено кафе с гъст кадифен каймак, благодарение на системата за високо налягане на машината (до 15 бара).

Изгодно

Просто се наслади на оживлението. Mini Me е елегантно проектирана, за да имаш възможност да създаваш гурме coffee-shop творения, без да обираш банка.

Тегло

2,5 kg

Височина

31,2 cm

Доставчик на машината

Arno

ВАТА

1.500 W

Воден знак

0,8 L

МАЛКО ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Провери всеки детайл на твоята машина.

Искам да науча повече за тази машина

Дължина

31,6 cm

Дълбочина

19,6 cm

Регулиране на дозата

Лост

Напрежение

220 V

Гаранция на машината

1 година