You have reached the website

Lumio Red by Krups®

Lumio ™ е невероятно компактна, но също и стилна машина, която ще се впише перфектно в твоя дом.

НОВО!
219,99 лв.
219,99
  • Детайли
  • Ръководство за потребителя
  • Рецензии и оценки

Автоматичната кафемашина KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio ™ съчетава минималистичен дизайн с максимум избор от напитки. Lumio ™ е невероятно компактна, но също и стилна машина, която ще се впише перфектно в твоя дом. Размерите й са само 18cm (Ш) x 37cm (В) x 22cm (Д). Притежава резервоар за вода 1 L и функция за XL напитка.

control

Постави капсула в кафемашината и създай перфектна напитка само с едно докосване. Lumio ™ автоматично ще спре точно когато трябва.

С Lumio ™ със система за високо налягане до 15 бара ще се насладиш на професионално приготвена кафе напитка с плътен кадифен каймак.

Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.

Избери от над 20 разнообразни творения: от дръзко Ristretto, интензивно Espresso, ароматно Lungo или Grande с плътно тяло до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад, чай и студени напитки.

С функцията за топли и студени напитки можеш да приготвиш не само топли, но също и превъзходни студени напитки.

Благодарение на еко режима кафемашината се изключва автоматично след 1 минута бездействие. Машината притежава консумация на енергия клас А+.

Всяка кафемашина с капсули Lumio ™ съдържа стартов комплект от 6 капсули, така че още с отварянето на машината можеш да приготвиш превъзходна напитка.

Благодарение на гаранцията от 2 години няма причина да се притесняваш за твоята кафемашина.

descaling

Предупреждение за необходимо почистване - ако бутонът за включване/изключване свети в оранжево е време да почистиш твоята кафемашина от котлен камък.

 

line_white

Кликнете върху линка, за да изтеглите Ръководството на потребителя.

4 артикул/и

на страница

Обща оценка


(4.50 от 5)

Разпределение на оценките

5 звезди
(2 Рецензии)
4 звезди
(2 Рецензии)
3 звезди
(0)
2 звезди
(0)
1 звезда
(0)

4 Рецензии

4 артикул/и

на страница
Уникална

Най-добрата машина!

Рецензия от Виктория (Публикувани на 24.06.2018)
Машината е страхотна!

Аз също използвах досега Пиколо, но това, че не дозира водата никак не ми харесваше. Тази машина на първо място е истинско бижу, загрява много бързо, изключва се сама, помни колко вода е пуснала, в случай, че й свърши и се наложи да се долее. Не е вярно, че пръска, основата е подвижна и може да се нагоди на височина, в зависимост от размера на чашата. Отделението, в което се поставя капсулата е лесно за работа. Заслужава си парите! Много е добра и красива! Прави прекрасно кафе!

Рецензия от Емилия (Публикувани на 16.04.2018)
Окей е

Също като предния коментар - очаквах повече. И аз имах Пиколо - работата с нея е по-лесна, отколкото с Лумио. Пиколото е някак по-стабилна. Разбира се с всичко се свиква, но наистина подвижното гнездо за капсулите е много трудно за хващане. Освен това контейнера за вода се поставя по-трудно. Улеснява ме единствено автоматичното спиране на машината.

Рецензия от Мая Божилова (Публикувани на 30.01.2018)
Очаквах повече

До момента ползвахме машина Пиколо. Решихме да в заменим. Съгласно описанието Лумио има доста допълнителни опции( автоматична е, има сензор за почистването, по-голям резервоар), което ме спечели. Ползваме машината от около седмица и по-скоро очакванията не са оправдани. Поставката за чашите е твърде ниско и когато се прави кафе в малка или средна чашка пръска навсякъде. Другото , което не ми допада е държача за капсулите, отваря се трудно и почти винаги вътре има топла вода, която може да те опари. Дизаинът е красив, не виждам разлика в самото кафе. Загрява бързо.

Рецензия от МАЯ (Публикувани на 26.12.2017)

4 артикул/и

на страница

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте