Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че е възможно забавяне на доставката на Вашите поръчки поради големия брой направени такива и намаления ни екип по време на празничните дни. 

Молим да ни извините и благодарим за проявеното разбиране!

You have reached the website

Комплект Perú Cajamarca Espresso 3 кутии, 36 капсули

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamarca е еспресо с плътно тяло и ароматни нотки, напомнящи на сладник, розов пипер и цвят от касис. 100% Арабика с биопроизход.


Купи за 22,99 лв. или с 600 бонус точки.

НОВО!
20,97 лв.
20,97
Интензивност
Flavor intensity: 8 of 12.
  • Детайли
  • Рецензии и оценки
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Cajamaraca е наситено тероарно късо кафе от 100% Арабика с биопроизход. Влюби се в уникалните ароматни нотки, напомнящи на сладник, розов пипер и цвят от касис. Интензитет 8
Тази изключителна Арабика с биопроизход от планинските райони Кахамарка в Перу се отглежда според обичаите "Minga", основани на взаимна помощ и уважение. Уникалните климатични условия и специалната грижа, която фермерите на кафе полагат, се допълват, за да се създаде това изключително висококачествено кафе с неповторими ароматни нотки, напомнящи на сладник, розор пипер и цвят от касис. Ще се влюбиш в него.
Благодарение на нашите кафемашини със система за високо налягане до 15 бара ще се насладиш на професионално приготвена кафе напитка с плътен кадифен каймак.
Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.
Постави капсула еспресо Peru Cajamarca в твоята NESCAFÉ® Dolce Gusto® кафемашина и създай перфектна напитка само с едно докосване.
Избери от над 20 разнообразни творения: от дръзко ристрето, интензивно еспресо, ароматно лунго или гранде с плътно тяло до капучино с много пяна и нежно лате макиато, дори горещ шоколад, чай и студени напитки.
Всяка кутия съдържа 12 капсули за кафе, с които можеш да приготвиш 12 напитки еспресо Peru Cajamarca (50 ml).

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте