От 16-ти август преустановяваме дейността на нашия онлайн магазин. Използвайте бонус точките си преди 15.08.2022г

 

You have reached the website

RISTRETTO ARDENZA, 16 КАПСУЛИ/16 НАПИТКИ, 112 G

Късо кафе ристрето.

10,99 лв.
10,99
  • Детайли
  • Рецензии и оценки

Открий NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Ardenza - късо кафе, ристрето, най-силното в нашата колекция. То изненадва всеки любител на еспресото със своята интензивност и богатство от аромати. Ароматните нотки на сушени червени плодове, хвойна и продължителния пикантен послевкус го правят перфектен избор за всеки любител на горчивите и изтънчени кафе напитки. Позволи си да бъдеш впечатлен от смелия и подчертан вкус на комбинацията от Арабика и Робуста, както и от финия каймак, приготвен с 15 бара високо налягане, от отличните ни кафемашини NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Наслади се на невероятно кафе приключение от комфорта на дома си с NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Ardenza.

Наслади се на NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Ardenza. Най-интензивното ни еспресо до момента! Къса глътка от рая с наситен аромат, плътност и кадифен каймак. Съвършеният микс между зърна Арабика и Робуста с пиперливи нотки правят тази вълшебна наптика едно от най-обичаните ни предложения. Поглези се с чаша NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Ardenza.
Чрез внимателно подбиране, изпичане и смилане на кафе зърната ние вдъхваме живот на нашите кафе творения.
Наслади на професионално приготвена кафе напитка у дома, с плътен кадифен каймак и готова за по-малко от минута, благодарение на системата за високо налягане до 15 бара, с която се извличат деликатните аромати и вкусове във всяка капсула.
Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.
Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.
Избери от над 20 разнообразни творения: от дръзко Ristretto, интензивно Espresso или ароматно Lungo до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад и студени напитки.
Кутията съдържа 16 капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto, с които може да приготвиш 16 напитки NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Barista.

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте