От 1-ви август преустановяваме дейността на нашия онлайн магазин. Използвайте бонус точките си преди 31.07.2022г

 

You have reached the website

RISTRETTO BARISTA x3, 48 КАПСУЛИ/48 НАПИТКИ, 336 G

Еспресо от висока класа.

29,99 лв.
29,99
  • Детайли
  • Състав
  • Рецензии и оценки

Открий NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Barista – плътно и ароматно ристрето кафе, което ще ти донесе незабравимо усещане. Приготвено в италиански стил, то е истинска експлозия от богати аромати и вкусове. Долавящите се нотки на какао, амарето, черен касис и боровинка те пренасят в най-изтънчените кафета в Италия, където бариста от световно ниво се развихря и показва най-добрите си умения, при това точно за теб, за твоята чаша кафе. NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Barista ти дава възможност да изпиташ това чувство от комфорта на дома си - всяка сутрин, всеки ден.

Плътният и кадифен каймак е черешката на тортата и едно от нещата, които правят NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Barista един от най-обичаните ни кафе специалитети.

Наслади се на NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Barista. Интензивно еспресо, което впечатлява със своя силен и балансиран вкус. С цитрусови нотки и плътен и кадифен каймак, то ободрява и завладява сетивата на всеки, осмелил се да опита тази вълшебна напитка.
Чрез внимателно подбиране, изпичане и смилане на кафе зърната ние вдъхваме живот на нашите кафе творения.
Наслади на професионално приготвена кафе напитка у дома, с плътен кадифен каймак и готова за по-малко от минута, благодарение на системата за високо налягане до 15 бара, с която се извличат деликатните аромати и вкусове във всяка капсула.
Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.
Постави кафявата капсула в кафемашината и изчакай дължината на напитката да достигне общо 35 ml.
Избери от над 20 разнообразни творения: от дръзко Ristretto, интензивно Espresso или ароматно Lungo до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад и студени напитки.
Всяка кутия съдържа 16 капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto, с които може да приготвиш 16 напитки NESCAFÉ® Dolce Gusto Ristretto Barista.

Печено мляно кафе Арабика и Робуста с произход от Етиопия, Виетнам и Бразилия

16 кафеви капсули х 7 g = 112 g ℮

Пакет от 3 кутии х 112 g = 336 g ℮

 

Съставки:

на една капсула кафе: Печено мляно кафе.

Кутия от 16 капсули. Пакет от 3 кутии х 16 капсули.

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте