Loading...
Loading...
 
Cappuccino
КЛАСИЧЕСКО КАФЕНЕ, У ДОМА
Разбъркай леко с лъжица сладката и възхитително гъста пяна, за да откриеш ароматно еспресо и обилна млечна пяна. Интензивно, кремообразно и вярно на произхода си. Всичко на пръст разстояние.
Cappuccino

СТЪПКА ВСТРАНИ
ЗА МОМЕНТ

Ставаш преди пукването на зората? Всяка сутрин имаш нужда от подкрепа за предстоящия натоварен ден. Вземи капучиното си в ръка, стъпи на земята и отпий, за да освободиш главата си, отвориш сърцето си...и успокоиш ума си. Тази класика, която можеш да получиш толкова бързо, е твоят перфектен съюзник.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

СВЕТОВНОИЗВЕСТНО

Комбинирахме кремообразно мляко и еспресо, приготвено от две вида кафе зърна - първокласни сортове Арабика от Колумбия и Бразилия и интензивна Робуста от Виетнам. Благодарение на нашата програма "Отговорно отглеждано", ние помагаме на фермерите и техните общности да отглеждат отговорно тези удивителни зърна кафе, като им осигуряваме справедлив доход без да замърсяват планетата.

Бразилия

Много ниска киселинност и лека сладост

От крайбрежните зони до западните земи тези кафе зърна Робуста и Арабика ще те изненадат с богатите си плодови нотки.

Колумбия

Деликатно | Балансирано

Култивирано в свещената земя на местните общества на Тайрона, това кафе осигурява прекрасен плодов, киселинен и балансиран вкус.

Виетнам

Дръзко | Интензивно

Виетнам е царството на кафето. Над 90% от кафе зърната в страната са Робуста, много устойчива култура, която има по-високо съдържание на кофеин от Арабика.

Back