Loading...
Loading...
 
Back

Открий

GENIO S BASIC ANTHRACITE

Genio S Basic ANTHRACITE

Никога не е било толкова лесно да приготвиш кафето си според своите предпочитания. С Genio S регулирай дължината на напитката, натисни бутона и се наслади на богато разнообразие от напитки, като в coffee shop. Нейният елегантен дизайн подхожда на всяка кухня.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ КАФЕТО СИ
ЛЕСНО КАТО ДЕТСКА ИГРА

Благодарение на интуитивния й LED селектор и функцията XL можеш лесно да персонализираш дължината на напитката според своите предпочитания. Толкова е лесно!

ЛЕСНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Открий всички основни характеристики на тази ултракомпактна кафемашина.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

1 МИН. ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Твоята кафемашина Genio S разполага с функция за екологичен режим, която автоматично изключва машината след една минута в покой, за да пести енергия (енергиен клас A+).

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Напомнянето кога е дошло време да почистиш котления камък от кафемашината си е по-лесно от всякога благодарение на светлинния индикатор. Поддържай кафемашината си като нова, премахвайки котления камък, когато индикаторът светне в оранжево.

БЕЗ БЪРКОТИЯ, БЕЗ СУЕТЕНЕ

Животът изисква много усилия, приготвянето на кафе – не. Със своята кафемашина Genio S можеш да приготвиш кафе лесно и чисто.

ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Системата ни с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и вкусове, приготвяйки кафе с плътен кадифен каймак.

ТОПЛИ ИЛИ СТУДЕНИ НАПИТКИ

Със своята кафемашина Genio S можеш да приготвяш разнообразие от кафе напитки, горещ шоколад, чайове, включително и студени.

ИЗБЕРИ, ПУСНИ И СЕ НАСЛАДИ

Постави в кафемашината избраната от теб капсула, избери желаната дължина на напитката с едно завъртане на интуитивния LED селектор и натисни бутона, за да стартираш приготвянето. Искаш нещо повече? С функцията XL можеш да се насладиш на изключително дълго кафе (до 300 ml) с натискането на един бутон.

Гореща& Студена Многофункционална

Твоята кафемашина с капсули Genio S е толкова многофункционална, че можеш да приготвяш и вкусни студени напитки с лекота.

Автоматична

Компактната и автоматична машина с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto Genio S със своя модерен дизайн ще отговори на твоя собствен уникален стил.

ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Система с високо налягане

Приготви професионално качествено кафе с гъст кадифен каймак, благодарение на системата за високо налягане на машината (до 15 бара).

НЕКА ПРИГОТВЯНЕТО НА КАФЕ 
БЪДЕ ЛЕСНО И ПРИЯТНО

Genio S е проектирана, за да отговори на всяка нужда и бюджет.
Функциите и лесното й използване ще направят твоите сутрини много по-лесни и ароматни.

Тегло

2,0 kg

Височина

27,3 cm

Доставчик на машината

Groupe SEB

Вата

1.500 W

Резервоар за вода

0.8 L

МАЛКО ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Провери всеки детайл на своята кафемашина.

Искам да науча повече за тази машина

Дължина

11,2 cm

Дълбочина

28,6 cm

Регулиране на дължината

LED  селектор

Напрежение

230 V

Гаранция на кафемашината

24 месеца