Loading...
Loading...
Back

Открий

GENIO S BASIC

Genio S Basic

Никога не е било толкова лесно да приготвиш кафето си, както го обичаш. С Genio S регулирай дължината на кафето си, натисни бутона и се наслади на вкусно разнообразие от напитки с coffee shop качество. Нейният елегантен дизайн подхожда на всяка кухня.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ КАФЕТО СИ
ЛЕСНО КАТО ДЕТСКА ИГРА

Благодарение на интуитивния ѝ LED пръстен и функция XL, можеш лесно да персонализираш размера на напитката си според личните си предпочитания. Толкова е лесно, всеки може да го направи.

ЛЕСНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Открий всички основни характеристики на тази ултракомпактна кафемашина.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

1 МИН. ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Твоята Genio S има функция за екологичен режим, която автоматично изключва машината след една минута неактивност, за да пести енергия (клас A+ за консумация на енергия).

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА КОТЛЕН КАМЪК

Известяването кога да премахнеш котления камък на кафемашината си е по-лесно от всякога с вграденото автоматично предупреждение. Поддържай кафемашината като нова и започни да премахваш котления камък, когато бутонът за вкл./изкл. стане оранжев.

БЕЗ БЪРКОТИЯ, БЕЗ СУЕТЕНЕ

Животът изисква много усилия, твоето кафе обаче не. С твоята Genio S кафето остава в капсулата, оставяйки твоя кът за приготвяне на кафе чист.

ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Уникалната ни система с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и да покриеш кафето си с дебел кадифен каймак.

ГОРЕЩО ИЛИ СТУДЕНО? И ДВЕТЕ

С твоята Genio S можеш да приготвяш всички кафета, шоколади и чайове, които обичаш, включително ледено капучино, ледени чайове и нашето ново студено филтър кафе. Наслади се на приключението.

ПУСНИ, ИЗБЕРИ & БЪДИ XL

Просто постави избраната от теб капсула, избери желания обем с едно докосване на интуитивния контролен светодиоден пръстен и натисни бутона, за да стартираш приготвянето. Искаш нещо повече? Със своята функция XL можеш да се насладиш на изключително дълга чаша сутрешно кафе (до 300 ml) с натискането на един бутон.

Гореща& Студена Многофункционална

Твоята кафемашина с капсули Genio S е толкова многофункционална, че можеш да приготвяш и вкусни студени напитки с лекота.

Автоматична

Компактната и автоматична машина с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto Genio S със своя модерен дизайн ще отговори на твоя собствен уникален стил.

ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Система с високо налягане

Приготви професионално качествено кафе с гъст кадифен каймак, благодарение на системата за високо налягане на машината (до 15 бара).

НЕКА ПРИГОТВЯНЕТО НА КАФЕ 
БЪДЕ ЛЕСНО И ПРИЯТНО

Genio S е проектирана безпроблемно, за да отговори на всеки стил и бюджет. Възможности и лекотата на използването ѝ ще направят сутрините ти много по-лесни и по-вкусни. 

Тегло

2,0 kg

Височина

27,3 cm

Доставчик на машината

SEB

Вата

1.500 W

Резервоар за вода

0.8 L

МАЛКО ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Провери всеки детайл на твоята машина.

Искам да науча повече за тази машина

Дължина

11,2 cm

Дълбочина

28,6 cm

Регулиране на дозата

Лост

Напрежение

230 V

Гаранция на машината

6 месеца