От 1-ви август преустановяваме дейността на нашия онлайн магазин. Използвайте бонус точките си преди 31.07.2022г

 

You have reached the website

GENIO S PLUS BY KRUPS®

Изключително компактна и елегантна автоматична кафемашина, с възможност за избор на дължина на напитката и степен на температура, както и функция Espresso Boost, за да приготвиш съвършена чаша кафе по свой вкус.

Няма наличност
199,00 лв.
199,00
  • Детайли
  • Рецензии и оценки
  • Характеристики

Автоматичната кафемашина KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto GENIO S PLUS съчетава минималистичен и компактен дизайн - размерите й са само 11 cm (Ш) x 27, 2 cm (В) x 27,1 cm (Д). С възможност за избор на дължина на напитката и функция XL за още по-дълга напитка. Моделът притежава и възможност за избор на степен на температура, както и функция Espresso Boost. 

 

genio-s-plus

Автоматична, ултра компактна машина GENIO S PLUS от NESCAFÉ® Dolce Gusto, създадена с креативност и изчистен дизайн.

GENIO S кафемашина  Постави капсула в кафемашината, настрой машината според предпочитанията си и създай перфектна напитка. GENIO S PLUS автоматично ще спре точно когато трябва.
espresso-boost  По желание включи функцията Espresso Boost.
temperature  Избери предпочитаната от теб степен на температура с натискането на бутона за избор на температура. Независимо дали приготвяш кафе напитката за себе си или за компания приятели, винаги можеш да разчиташ на съвършена чаша кафе с GENIO S PLUS.
GENIO S кафемашина автоматична Имаш свободата да приготвиш кафе напитката си по свое предпочитание. Функцията XL ще ти позволи да направиш още по-дълга напитка.
15 бара високо налягане

Наслади на професионално приготвена кафе напитка у дома, с плътен кадифен каймак и готова за по-малко от минута, благодарение на системата за високо налягане до 15 бара, с която се извличат деликатните аромати и вкусове във всяка капсула.

Кафемашина GENIO S херметично затваряне

Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.

Кафемашина GENIO S топли и студени напитки

С функцията за топли и студени напитки можеш да приготвиш не само топли, но също и превъзходни студени напитки. Опитай нашата студена кафе екстракция Cold Brew!

Селекция кафе шедьоври

Избери от над 20 разнообразни творения: от дръзко Ristretto, интензивно Espresso или ароматно Lungo до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад и студени напитки.

Автоматична кафемашина GENIO S

Благодарение на еко режима кафемашината се изключва автоматично след 1 минута без активност. Машината притежава консумация на енергия клас А+.

descaling

Благодарение на гаранцията от 2 години няма причина да се притесняваш за своята кафемашина.

Dolce Gusto препарат котлен камък

Предупреждение за необходимо почистване - ако бутонът за включване/изключване свети в оранжево е време да почистиш своята кафемашина от котлен камък.

 

 

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте

Производител KRUPS
Технология Автоматична
Сензорен интерфейс Не
Референтен номер Не
Капацитет на водния резервоар 0.8 l
Контейнер за използвани капсули Не
Предупреждение за необходимо почистване от котлен камък Да
Стоманена поставка за оттичане Да
Височина на машината Не
Широчина на машината Не
Дълбочина на машината Не
Тегло Не
Мощност 1500 W
Електрическо напрежение 230 V, 50 Hz
Гаранция 2 години
Еко режим Да
Възможност за приготвяне на разнообразни напитки Да
Функция за XL напитка Да