You have reached the website

GENIO S BY KRUPS®

Компактна автоматична кафемашина GENIO S с опция за избор на дължина на напитката, за да приготвиш кафе по свой вкус за по-малко от минута!

Няма наличност
179,00 лв.
179,00
  • Детайли
  • Рецензии и оценки
  • Характеристики

Автоматичната кафемашина KRUPS® NESCAFÉ® Dolce Gusto® GENIO S съчетава минималистичен и компактен дизайн - размерите й са само 11 cm (Ш) x 27, 2 cm (В) x 27,1 cm (Д). С възможност за избор на дължина на напитката и функция XL за още по-дълга напитка.

 

Автоматична, ултра компактна кафемашина GENIO S от NESCAFÉ® Dolce Gusto, създадена с креативност и изчистен дизайн.

 Постави капсула в кафемашината, настрой машината според предпочитанията си и създай перфектна напитка. GENIO S автоматично ще спре точно когато трябва.
Имаш свободата да приготвиш кафе напитката си по свое предпочитание. Функцията XL ще ти позволи да направиш още по-дълга напитка.

Наслади на професионално приготвена кафе напитка у дома, с плътен кадифен каймак и готова за по-малко от минута, благодарение на системата за високо налягане до 15 бара, с която се извличат деликатните аромати и вкусове във всяка капсула.

Специални херметично затворени капсули съхраняват всички аромати и вкусове, за да се насладиш на перфектна напитка във всяка чаша.

С функцията за топли и студени напитки можеш да приготвиш не само топли, но също и превъзходни студени напитки. Опитай нашата студена кафе екстракция Cold Brew!

Избери от над 20 разнообразни творения: от дръзко Ristretto, интензивно Espresso или ароматно Lungo до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад и студени напитки.

Благодарение на еко режима кафемашината се изключва автоматично след 1 минута без активност. Машината притежава консумация на енергия клас А+.

descaling

Благодарение на гаранцията от 2 години няма причина да се притесняваш за своята кафемашина.

Предупреждение за необходимо почистване - ако бутонът за включване/изключване свети в оранжево е време да почистиш своята кафемашина от котлен камък.

 

 

Напишете собствена Рецензия

Само регистрирани потребители могат да пишат Рецензии. Моля, влезте или се регистрирайте

Производител KRUPS
Технология Автоматична
Сензорен интерфейс Не
Референтен номер Не
Капацитет на водния резервоар 0.8 l
Контейнер за използвани капсули Не
Предупреждение за необходимо почистване от котлен камък Да
Стоманена поставка за оттичане Да
Височина на машината Не
Широчина на машината Не
Дълбочина на машината Не
Тегло ~2.3 kg
Мощност 1500 W
Електрическо напрежение 230 V, 50 Hz
Гаранция 2 години
Еко режим Да
Възможност за приготвяне на разнообразни напитки Да
Функция за XL напитка Да