Loading...
Loading...
 
Back

ОТКРИЙ

INFINISSIMA

INFINISSIMA RED

Със своя отличен с награди дизайн, който се променя според твоята перспектива благодарение на безкрайната си форма, Infinissima създава невероятно разнообразие от coffeehouse напитки, като същевременно предлага невероятни гледки. Предлага се в три цвята.

ПОГЛЕДНИ НА КАФЕТО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН

С Infinissima няма нужда да търсиш повече. Със своя практичен, но модерен дизайн и интуитивна ръчна функционалност, плюс изключително голям резервоар за вода от 1,2 L, имаш възможността да приготвяш повече от напитките, които обичаш.

Малко технически данни

Провери всеки детайл на твоята машина

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

ПУСНИ ИЗБЕРИ

Просто плъзни избраната от теб капсула и с лесно движение на лоста на машината можеш да регулираш количеството вода и да приготвиш перфектната напитка точно по твой вкус и за по-малко от минута. 

ЕСПРЕСО ТЛАСЪК

Тази иновативна технология предварително овлажнява кафето преди приготвяне, което води до по-интензивно и концентрирано еспресо, когато пожелаете.

ДЕЛИКАТНО ПРИГОТВЯНЕ

Просто постави избраната от теб капсула, избери желания обем със селектора за обем и завърти лоста, за да започне приготвянето. Искаш нещо повече? С функцията ѝ XL можеш да се насладиш на изключително дълга чаша сутрешно кафе (до 300 ml) с натискането на един бутон.

БЕЗ БЪРКОТИЯ, БЕЗ СУЕТЕНЕ

Животът изисква много усилия, твоето кафе обаче не. С Infinissima кафето остава в капсулата, оставяйки вашия кът за приготвяне на кафе чист..

СУПЕР ГОЛЯМ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА

С лесния ѝ за изваждане резервоар за вода от 1,2L, получаваш повече любими напитки в интервала между зарежданията.

ГОРЕЩО ИЛИ СТУДЕНО? И ДВЕТЕ

С твоята Infinissima можеш да приготвяш всички кафета, които обичаш, включително ледено капучино, нашето ново студено приготвено кафе и дори повече. Наслади се на приключението.

ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Уникалната ни система с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и да покриеш кафето си с дебел кадифен каймак.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА КОТЛЕН КАМЪК

Известяването кога да премахнеш котления камък на кафемашината си е по-лесно от всякога с вграденото автоматично предупреждение. Поддържай кафемашината като нова и започни да премахваш котления камък, когато бутонът за вкл./изкл. стане оранжев.

5 МИН. ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Твоята Infinissima има функция за екологичен режим, която автоматично изключва машината след пет минути неактивност, за да пести енергия (клас A за консумация на енергия).

Гореща& Студена Многофункционална

Твоята кафемашина с капсули Infinissima е толкова многофункционална, че можеш да приготвяш и вкусни студени напитки с лекота.

Автоматична

Компактната и автоматична машина с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto Infinissima, със своя модерен дизайн ще отговори на твоя собствен уникален стил.

ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Система с високо налягане

Приготви професионално качествено кафе с гъст кадифен каймак, благодарение на системата за високо налягане на машината (до 15 бара).

ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ. ПРАВИ КАФЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ. 

Добави нотка изтънченост и много възможности към къта си за приготвяне на кафе с Infinissima. 

Тегло

2,65 kg

Височина

29,6 cm

Доставчик на машината

KRUPS

Вата

1500 W

Резервоар за вода

0,8 L

Малко технически данни

Провери всеки детайл на твоята машина

Искам да науча повече за тази машина

Дължина

15,5 cm

Дълбочина

28 cm

Регулиране на дозата

Лост

Напрежение

230 V 50 Hz

Гаранция на машината

6 месеца