Loading...
Loading...
 
Back

ОТКРИЙ

GENIO S PLUS

Genio S Plus Black

Нашата Genio S Plus не е просто гладка и модерна. Тя ти дава пълен контрол, за да приготвиш с лекота разнообразие от напитки с coffeeshop качество точно по твой вкус. Предлага се в два цвята.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ КАФЕТО СИ С ПРЕЦИЗНОСТ

Genio S Plus ти дава пълен контрол, за да регулираш прецизно размера и температурата. И дори ти дава тласък за интензивността на любимото ти еспресо, когато имаш най-голяма нужда от него.

Малко технически данни

Провери всеки детайл на твоята машина

гореща точка-1
гореща точка-2
гореща точка-3
гореща точка-4
гореща точка-5
гореща точка-6

ПУСНИ, ИЗБЕРИ & БЪДИ XL

Просто постави избраната от теб капсула, избери желания обем с едно докосване на интуитивния контролен светодиоден пръстен и натисни бутона, за да стартираш приготвянето. Искаш нещо повече? Със своята функция XL можеш да се насладиш на изключително дълга чаша сутрешно кафе (до 300 ml) с натискането на един бутон.

 

ESPRESSO BOOST

Тази иновативна технология предварително овлажнява кафето преди приготвяне, което води до по-интензивно и концентрирано еспресо, когато пожелаеш.

ДЕЛИКАТНО ПРИГОТВЯНЕ

Постави избраната от теб капсула, избери желания обем със селектора за обем и завърти лоста, за да започне приготвянето. Искаш нещо повече? С функцията ѝ XL можеш да се насладиш на изключително дълга чаша сутрешно кафе (до 300 ml) с натискането на един бутон.

БЕЗ БЪРКОТИЯ, БЕЗ СУЕТЕНЕ

Животът изисква много усилия, твоето кафе обаче не. С твоята Genio S Plus кафето остава в капсулата, оставяйки твоя кът за приготвяне на кафе чист.

1L РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА

С лесния ѝ за изваждане резервоар за вода от 1L, получаваш повече напитки в интервала между зарежданията.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Персонализирай допълнително кафетата, шоколадите и чайовете в стил coffeeshop с четири достъпни настройки на температурата. Наслади се на разнообразието и от топли, и от студени напитки.

ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Уникалната ни система с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и да покриеш кафето си с дебел кадифен каймак.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА КОТЛЕН КАМЪК

Известяването кога да премахнеш котления камък на кафемашината си е по-лесно от всякога с вграденото автоматично предупреждение. Поддържай кафемашината като нова и започни да премахваш котления камък, когато бутонът за вкл./изкл. стане оранжев.

1 МИН. ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Твоята Genio S Plus има функция за екологичен режим, която автоматично изключва машината след една минута неактивност, за да пести енергия (клас A+ за консумация на енергия).

Гореща& Студена Многофункционална

Твоята кафемашина с капсули Genio S Plus е толкова многофункционална, че можеш да приготвяш и вкусни студени напитки с лекота.

Автоматична

Компактната и автоматична машина с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto Genio S Plus, със своя модерен дизайн ще отговори на твоя собствен уникален стил.

ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Система с високо налягане

Приготви професионално качествено кафе с гъст кадифен каймак, благодарение на системата за високо налягане на машината (до 15 бара).

ПЕРФЕКТНОСТТА СЕ СРЕЩА С ЛЕКОТАТА

Готов ли си за твоя личен бариста? Genio S Plus ти позволява без усилие да създадеш перфектната чаша кафе точно по твой вкус.

Тегло

2,0 kg

Височина

27,2 cm

Доставчик на машината

SEB

Вата

1500 W

Резервоар за вода

0,8 L

Малко технически данни

Провери всеки детайл на твоята машина

Искам да науча повече за тази машина

Дължина

27,2 cm

Дълбочина

28,6 cm

Регулиране на дозата

Лост

Напрежение

110 V

Гаранция на машината

6 месеца