Loading...
Loading...
 
Back

ОТКРИЙ

PICCOLO XS

PICCOLO XS BY KRUPS® - BLACK GREY

Супер компактна и способна, Piccolo XS се вписва навсякъде, където желаеш да се насладиш на пълно coffeehouse меню на една ръка разстояние. А със своята ръчна система за избор контролът винаги е в твоите ръце.

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ

Малка по размер, но голяма по качество, Piccolo XS има модерен дизайн, който надхвърля теглото ѝ. Наслади се на всичките си любими напитки точно така, както ги обичаш, благодарение на системата ѝ с високо налягане.

Малко технически данни

Провери всеки детайл на твоята машина

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-6

ПУСНИ ИЗБЕРИ

Просто плъзни избраната от теб капсула и с лесно движение на лоста на машината можеш да регулираш количеството вода и да приготвиш перфектната напитка точно по твой вкус и за по-малко от минута. 

ЕСПРЕСО ТЛАСЪК

Тази иновативна технология предварително овлажнява кафето преди приготвяне, което води до по-интензивно и концентрирано еспресо, когато пожелаете.

ДЕЛИКАТНО ПРИГОТВЯНЕ

Този режим на бавно приготвяне с екстракция капка по капка ти позволява да вкусиш по-балансирано и ароматно Americano с натискането на един бутон.

БЕЗ БЪРКОТИЯ, БЕЗ СУЕТЕНЕ

Животът изисква много усилия, твоето кафе обаче не. С Piccolo XS кафето остава в капсулата, оставяйки твоя кът за приготвяне на кафе чист..

СУПЕР ГОЛЯМ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА

С лесния ѝ за изваждане резервоар за вода от 1,4 L, получаваш повече любими напитки в интервала между зарежданията.

ГОРЕЩО ИЛИ СТУДЕНО? И ДВЕТЕ

С твоята Piccolo XS можеш да приготвяш всички кафета, които обичаш, включително ледено капучино, нашето ново студено приготвено кафе и дори повече. Наслади се на приключението.

ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Уникалната ни система с високо налягане до 15 бара ти позволява да извлечеш всички аромати и да покриеш кафето си с дебел кадифен каймак.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА КОТЛЕН КАМЪК

Известяването кога да премахнеш котления камък на кафемашината си е по-лесно от всякога с вграденото автоматично предупреждение. Поддържай кафемашината като нова и започни да премахваш котления камък, когато бутонът за вкл./изкл. стане оранжев.

1 МИН. ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Твоята Piccolo XS има функция за екологичен режим, която автоматично изключва машината, една минута след приготвяне на напитка, за да пести енергия (клас A за консумация на енергия).

Гореща& Студена Многофункционална

Твоята кафемашина с капсули Piccolo XS е толкова многофункционална, че можеш да приготвяш и вкусни студени напитки с лекота.

Ръчна

Компактната и автоматична машина с капсули NESCAFÉ® Dolce Gusto Piccolo XS със своя модерен дизайн ще отговори на твоя собствен уникален стил.

ЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Система с високо налягане

Приготви професионално качествено кафе с гъст кадифен каймак, благодарение на системата за високо налягане на машината (до 15 бара).

Ултраудивително

Наслади се на машина, която изпраща приготвянето на кафе в друго измерение, като същевременно почти не заема място.

Тегло

2,0 kg

Височина

27,6 cm

Доставчик на машината

SEB

Вата

1500 W

Резервоар за вода

0,8 L

Малко технически данни

Провери всеки детайл на твоята машина

Искам да науча повече за тази машина

Дължина

13,6 cm

Дълбочина

26,6 cm

Регулиране на дозата

Лост

Напрежение

230 V

Гаранция на машината

6 месеца